ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Στον τελικό του πρωταθλήματος η Κ17 του ΠΑΟΚ. Αντίπαλος ο Αρης"

Η Κ17 του ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Ατρόμητου στον ημιτελικό και ετοιμάζεται πλέον να αντιμετωπίσει τον Άρη στον τελικό του Final Four του πρωταθλήματος της Super League (16.03, 15:00).


Με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος κατέγραψε δύο γκολ και μια ασίστ, ο Δικέφαλος έδειξε ποιότητα, υπομονή και πυγμή, προηγήθηκε δύο φορές και εδραίωσε την πρόκριση στον τελικό με γκολ στο 91′.

Μάλλον μοιρασμένο ήταν το α ‘ ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να έχει μεν την κατοχή, μα να μετράει ουσιαστικά μόνον δύο καλές φάσεις, με τον Αδάμ στο 9′ και τον Γκιτέρσο στο 22′. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να βγει στην κόντρα και στην περίπτωση του 36′ μάλιστα το έκανε με επιτυχία, ωστόσο η άμυνα του Δικεφάλου λειτούργησε όπως έπρεπε.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε ακόμα πιο δυνατά και αποφασισμένα. Στο 50′ ο Τζίμας συνδυάστηκε ωραία με τον Γκιτέρσο, αυτός πάσαρε ιδανικά και ο Τζίμας έκανε το 1-0 με υπέροχο σουτ στην κλειστή γωνία. Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες με τον Γκούμα στο 52′ και τον Τζίμα στο 60′. Ο Ατρόμητος απείλησε στο 65′ με τετ α τετ, στο οποίο αντέδρασε σωστά ο Αγγελίδης και κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 70′. Άμεση ήταν η απάντηση από τον Δικέφαλο, στο 71′, με τον Γκιτέρσο να κάνει το …τακουνάκι, τον Τζίμα να σεντράρει και τον Γκούμα να βάζει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» την πρόκριση στον τελικό, στο 91′, με τον Τζίμα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο για τον ΠΑΟΚ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Αγγελίδης, Γεωργιάδης (88′ Καστίδης), Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (66′ Βασιλειάδης), Κωττάς, Γκιτέρσος (88′ Πολιτάκης), Γκούμας (93′ Παπαγεωργίου), Τζίμας












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου