ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

"Με εντολή του Δημάρχου Πολυγύρου Αστέριου Ζωγράφου, 300 παιδιά από την Ουκρανία θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις της Μεταμόρφωσης"

Ο Δήμος Πολυγύρου δηλώνει "παρόν" στον πόλεμο της Ουκρανίας και περιμένει άμεση έγκριση από τα αρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής για να υλοποίηση την απόφασή του να φιλοξενήσει τριακόσια ανήλικα παιδιά από τις πληγείσες περιοχές, στις Παιδικές Κατασκηνώσεις της Μεταμόρφωσης. Η ανακοίνωση του Δημάρχου:


«Κι όταν οι κραυγές του πολέμου σωπαίνουν, τα τύμπανα της ΕΙΡΗΝΗΣ ηχούν».

Ο Δήμος Πολυγύρου, δε θα μπορούσε να λείπει από το κύμα αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί για τη στήριξη των αμάχων της Ουκρανίας, ούτε θα μπορούσε απλώς να παρατηρεί τη γενοκτονία που γίνεται. Από χθες λοιπόν, ο Δήμαρχος Πολυγύρου ξεκίνησε τις διαδικασίες και βρίσκεται σε συνεχόμενη επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία Εργασίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής , προκειμένου ο Δήμος Πολυγύρου να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει τριακόσια ανήλικα παιδιά από τις πληγείσες περιοχές, στις Παιδικές Κατασκηνώσεις της Μεταμόρφωσης του Δήμου Πολυγύρου. Ευχή μας είναι να εγκριθεί άμεσα το αίτημά μας και να έρθουν όσο πιο σύντομα τα παιδιά αυτά γλιτώνοντας απ’ τη δίνη του πολέμου.

«Γιατί εμείς σ έναν πόλεμο, πάντα θα είμαστε με το μέρος της ΕΙΡΗΝΗΣ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου