ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

"Ξεκίνησαν από την «Fluor» οι εργασίες κατασκευής του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουρίες"

Οι εργασίες κατασκευής είδη ξεκίνησαν και το έργο εκτιμάται πως θα διαρκέσει 2,5 έως 3 χρόνια, ενώ η πρώτη παραγωγή αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2025.

Η "Fluor" είναι θυγατρική της Eldorado Gold, και θα παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης μηχανολογικών εργασιών, προμηθειών και κατασκευαστικών εργασιών της εξόρυξης χρυσού και χαλκού στις Σκουριές.

Το έργο αναμένεται να παράγει, κατά μέσο όρο, 140.000 ουγγιές χρυσού και 67 εκατομμύρια λίβρες χαλκού ετησίως μέσα στα πρώτα 20 χρόνια λειτουργίας του ορυχείου.


Το γραφείο της Fluor στο Βανκούβερ έχει αναλάβει την επίβλεψη του έργου με την υποστήριξη των γραφείων της στο Νέο Δελχί και στο Κάλγκαρι.

Η διαχείριση των χερσαίων κατασκευών και η λεπτομερής μηχανική θα διευθύνονται από το γραφείο της Fluor στην Ελλάδα και θα εκτελούνται από μια κοινοπραξία παρόχων υπηρεσιών μηχανικής με έδρα την Ελλάδα για λογαριασμό του ιδιοκτήτη.

Στην κορύφωση της κατασκευής, το έργο αναμένεται να απασχολήσει έως και 800 εργαζόμενους και να δημιουργήσει 1.400 μακροπρόθεσμες θέσεις εργασίας μέσα στα πρώτα 20 χρόνια λειτουργίας του ορυχείου.

Όπως δήλωσε ο Tony Morgan, πρόεδρος της επιχείρησης Fluor Mining & Metals:

Anthony Morgan

President, Mining& Metals, Fluor

«Στην Fluor, είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το σημαντικό έργο, το οποίο θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και θα παρέχει τις απαραίτητες πρώτες ύλες για να υποστηρίξει τη μετάβαση σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον».


Ρήγας Μανόλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου