ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Βράβευση του Γυμνασίου Αρναίας στον σχολικό διαγωνισμό (Παρουσίασης της περιοχής τους) από την "Αναπτυξιακή Χαλκιδικής Α.Ε." (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. ΑΕ).

Η ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. ΑΕ υλοποίησε ημερίδα ενημέρωσης – παρουσίασης των αποτελεσμάτων του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας “Cult In Tour” (Μέτρο 19. 3 του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014 – 2020).


Μαθητές του Γυμνασίου Αρναίας την προηγούμενη σχολική χρονιά πήραν μέρος στο σχολικό διαγωνισμό (παρουσίασης της περιοχής τους), του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας “Cult In Tour”, στα πλαίσια υλοποίησης του Μέτρου 19.3 του Τοπικού Προγράμματος CLLD/ LEADER του ΠΑΑ 2014-2020, που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Χαλκιδικής Α.Ε. (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. ΑΕ) και κέρδισαν το δεύτερο βραβείο (Projector-FullHD). Η βράβευση έγινε τη Δευτέρα 25/9/2023 στην αίθουσα  Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Τους μαθητές συνόδευσε ο Γυμνασιάρχης Κοσμάς Μάρκος.

Από το Γυμνάσιο Αρναίας δημιουργήθηκαν δύο ομάδες εργασίας κατά το σχολικό έτος 2022- 2023 καταθέτοντας δύο διαφορετικές εργασίες-προτάσεις. 

Οι μαθητές του Γυμνασίου Αρναίας ήταν:

Ρήγας Γιώργος, Μπλέτσος Στέφανος, Τσιάλης Δημήτρης, Λίτσι Μάριος, Μάσιου Νεφέλη, Τουπλικιώτη Μαριάνθη, Λαμαλλάρη Σάρα.

Η διαγωνιζόμενη εργασία (αφίσα) που κατασκευάστηκε από την 1η ομάδα.

Ρήγας Γιώργος 

Μπλέτσος στέφανος 

Τσιάλης Δημήτρης



Η διαγωνιζόμενη εργασία που κατασκευάστηκε από την 2η ομάδα.
Λίτσι Μάριος 
Μάσιου Νεφέλη 
Τουπλικιώτη Μαριάνθη 
Λαμαλλάρη Σάρα


Ο διευθυντής του Γυμνασίου Αρναίας Κοσμάς Μάρκος δήλωσε:

"Προσωπικά, ως Δ/ντής του σχολείου, σας συγχαίρω θερμά για την εξαιρετική σας επίδοση στις δράσεις που συμμετείχατε.

Η επιτυχία σας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της αγάπης σας για το αντικείμενο που επιλέξατε. Έχετε το ταλέντο, την ικανότητα και τη θέληση να κάνετε σπουδαία πράγματα. Σας εύχομαι να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να παλεύετε για τα ιδανικά σας. Να είστε πάντα δημιουργικοί, πρωτοπόροι και ανοιχτοί στις νέες εμπειρίες. Να συνεχίσετε να μαθαίνετε και να εξελίσσεστε.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια κα Καραγιάννη Γεωργία για όλη την στήριξη που μας παρείχε και στο πρόσωπό της την ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε. και όλους τους συντελεστές, για την ευκαιρία που έδωσε στο σχολείο μας να συμμετάσχει στον σχολικό διαγωνισμό, καθώς προσβλέπουμε σε μελλοντική συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Κοσμάς Μάρκος (Δ/ντής Γυμνασίου Αρναίας)"



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου