ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

"ΠΑΟΚ:Πριμ με... sms!"



Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του στο χάντμπολ όμως λεφτά για να δοθούν στους παίκτες για αυτή την επιτυχία δεν υπάρχουν. Μπορούν όμως να βρεθούν μέσω... sms!

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού της Πάτρας με την ΑΕΚ η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να συνεισφέρει, στέλνοντας απλώς ένα μήνυμα από το κινητό.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΠΑΟΚ είναι ο Κυπελλούχος Ελλάδος 2012. Το τμήμα χάντμπολ έγραψε μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου μας. Μία ακόμη πρωτοτυπία της ομάδας, είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να την πριμοδοτήσουν γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία με ένα απλό sms…

Συγκεκριμένα, με ένα sms στο 54574, κάθε φίλαθλος μπορεί να δώσει το δικό του πριμ στους ερασιτέχνες αθλητές και το τεχνικό επιτελείο και να τους επιβραβεύσει ηθικά και οικονομικά για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν από την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά, όσοι οπαδοί επιθυμούν, μπορούν να στέλνουν sms με τη λέξη ΠΑΟΚ ή PAOK και αποστολή στο 54574.

Η χρέωση για το sms είναι 2,48€ (συμπ. ΦΠΑ).Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διανεμηθεί αποκλειστικά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη μεγάλη επιτυχία τους και σε κανένα άλλο σκοπό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι αθλητές της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα πριμοδοτηθούν για την κατάκτηση ενός τίτλου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου