ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

"Αναβλήθηκε ο τελικός Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου!"

Αναβλήθηκε ο τελικός Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου!

Ο διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος αποφάσισε την αναβολή του 5ου τελικού ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα Σύρου, με τους νησιώτες να φωνάζουν στον κόσμο του Γηραιού πως ήθελαν να διεξαχθεί το ματς.
Είχε προηγηθεί ωριαία καθυστέρηση και συγκρούσεις, εκτός γηπέδου, μερίδας οπαδών του Ηρακλή με την αστυνομία, η οποία αρνείται πως έκανε χρήση χημικών. Tο κλειστό γήπεδο της Μίκρας γέμισε στη συνέχεια με καπνούς, με την αστυνομία να δηλώνει επίσημα, πως πρόκειται για χρήση πυροσβεστήρων στην είσοδο από οπαδούς. Οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον διαιτητή Γιώργο Καραμπέτσο να προειδοποιεί για διακοπή του αγώνα.
Στη συνέχεια, ο κ. Καραμπέτσος ζήτησε να αδειάσει μέρος του κόσμου, κάνοντας λόγο για υπεράριθμους φιλάθλους. Ακολούθησε ο διάλογος με τους παίκτες του Φοίνικα, με τους νησιώτες να ζητούν να διεξαχθεί κανονικά ο 5ος τελικός και να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση. Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει ο αγώνας, με τις δύο ομάδες να προθερμαίνονται, ο διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος πέταξε τη σφυρίχτρα και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια δηλώνοντας πως, «ζήτησα να αδειάσουν οι κερκίδες αλλά την ώρα που βγήκα μετά την πρώτη διακοπή, είδα πως στις κερκίδες υπήρχε περισσότερος κόσμος. Πιστεύουν ότι με κοροϊδεύουν, διακόπτεται οριστικά το παιχνίδι», είπε ο Έλληνας ρέφερι.
Ο παίκτης του Ηρακλή, Κώστας Χριστοφιδέλης αποχώρησε πρώτος για τους «γηραιούς», εκνευρισμένος ήταν και ο Νίκος Σμαραγδής με τη συγκεκριμένη απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου