ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

"Γύρισε το Αιγαίο ο Τέρι"


Ο Τζον Τέρι επέστρεψε στην πατρίδα του μετά την κρουαζιέρα λίγων ημερών στα ελληνικά νησιά, όπου πήρε μερικές ανάσες λίγο πριν το Euro 2012. Σύρο, Μύκονο και Σπέτσες είχε στο «πρόγραμμα».

Όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, από την περασμένη εβδομάδα ο Τζον Τέρι βρέθηκε στην Ελλάδα για τις μίνι διακοπές του πριν το Euro 2012. O αρχηγός της Τσέλσι βρέθηκε την Δευτέρα στην Αθήνα και επιβιβάστηκε στην πολυτελή θαλαμηγό μήκους 45 μέτρων με την ονομασία O' Pari. Ακολούθως, αναχώρησε για την Σύρο, όπου μαζί με την οικογένειά του και κάποιους στενούς οικογενειακούς φίλους έκαναν την πρώτη τους βόλτα στην Ερμούπολη και τα σοκάκια της.
Την επόμενη μέρα, την Τρίτη, έβαλε πλώρη για την Μύκονο όπου έμεινε μέχρι την Πέμπτη το πρωί. Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιρόφιλοι που τον αναγνώρισαν και τον εντόπισαν να απολαμβάνει την βόλτα του με τον γιο του στα Ματογιάννα.
Το μεσημέρι της Πέμπτης το O' Pari «έδεσε» στις Σπέτσες, με τον διεθνή άσο των Μπλε να κάνει την βόλτα του στα σοκάκια του νησιού πριν καταλήξει στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο». Και εκεί υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τους ποδοσφαιρόφιλους του νησιού.
Την Παρασκευή αναχώρησε για την Αθήνα και πέταξε για την Αγγλία, έχοντας ολοκληρώσει τις ολιγοήμερες διακοπές του πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας για να προετοιμαστεί ενόψει του Euro 2012.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου