Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα με έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου σάλας, όπου η ομάδα του νίκησε στα πέναλτι από την αντίστοιχη του Τίτο Βιλανόβα.

Ο αγώνας έλαβε χώρα στο παρκέ του Palau Sant Jordi σε αναμέτρηση ενάντια στη φτώχεια, ανάμεσα σε παίκτες της Μπαρτσελόνα χωρισμένους σε δύο ομάδες. Μία με τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο και μία με τον Βιλανόβα. Το παρών έδωσαν περίπου 14.000 φίλαθλοι, στην πλειοψηφία του παιδιά και οικογενειάρχες, οι οποίοι χειροκρότησαν για τελευταία φορά τον Πεπ. Το παρών δεν έδωσαν οι Μέσι, Μασεράνο, Αλέξις, Αφελάι και Κεϊτά, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους, αλλά οι Ισπανοί διεθνείς έπαιξαν κανονικά!

Η ομάδα των Πίντο, Πικέ, Τσάβι, Πέδρο και Μοντόγια ήταν στις οδηγίες του Βιλανόβα, με τους Μπάρτρα, Ρόντρι και Εσπινόσα στον πάγκο, ενώ ο Γκουαρδιόαλα είχε τους Μάσιπ, Ινιέστα, Μπούσκετς, Αντριάνο και Τέγιο, με τους Ντος Σάντος, Μουνιέσα και Γκουστάβο... αναπληρωματικούς. Η Μπάρτσα του Πεπ, κέρδισε στα πέναλτι, αφού το ματς έληξε  8-8 και ο Καταλανός τεχνικός αποθεώθηκε από τον κόσμο!