ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

" ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ 1-3 " ( reportaz+foto )

"Ούτε στα όνειρά τους οι παίχτες της Συκιάς 

δεν φανταζόταν το αποτέλεσμα".


APOLLON ARNEAS F.C.Χαλαρά ξεκίνησε τον αγώνα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχοντας στο μυαλό του το 4-0 του κυπέλλου  Ομως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι "πορτοκαλί".
Ο αγώνας στην αρχή ήταν μοιρασμένος χωρίς κάποια αξιόλογη φάση και από τις δυο ομαδες.
Στο 17' λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ μετά από μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, αριστερά από την μεγάλη περιοχή όπου η μπάλα πήγε στο αριστερό παραθυράκι του ΤΟΛΑ και κατέληξε στα δίχτυα.
Μετά το 0-1 οι παίχτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν μπορούσαν να βρούνε ρυθμό, με αποτέλεσμα να χάσουν οι παίχτες της Συκιάς κλασική ευκαιρία τετ α τετ όπου και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των "πορτοκαλί".
Στην συνέχεια ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ άρχισε να παίρνει στροφές. Κέρδισε το κέντρο και έκλεισε στα καρέ τους φιλοξενούμενους προσπαθώντας να ισοφαρίσει.
ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
Στο 32' λεπτό έγινε η απόκρουση του αγώνα όπου μετά από την βολίδα του ΚΕΛΕΣΙΔΗ, ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας της Συκιάς διώχνει σε κόρνερ και αποσοβεί την ισοφάριση.
Ετσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο με τους Απολλωνιστές να επιτίθενται για την ισοφάριση και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται για να κρατήσουν το 0-1.
Στην επανάληψη έχουμε το ίδιο σκηνικό μέχρι το 75' λεπτό, όπου μετά από λάθος της άμυνας των "πορτοκαλί' βγαίνει τετ α τετ ο παίχτης της Συκιάς και διπλασιάζει τα τέρματα.
Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Πάλι στο 85' λεπτό με ίδια ακριβώς φάση ύστερα και πάλι από λάθος της άμυνας, βγαίνουν τετ α τετ οι φιλοξενούμενοι και κάνουν πολύ απλά το 0-3.
Το μόνο που κατάφερε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ήταν να μειώσει σε 1-3 στο 89' με τον ΤΖΙΟΤΖΙΟ.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα της Συκιάς έφυγε με τους τρεις βαθμούς στην τσέπη της, σκαρφαλώνοντας έτσι στην δεύτερη θέσει του βαθμολογικού πίνακα συγκατοικώντας με τα Ν.Μουδανιά.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου