ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

"Δυσαρέσκεια και αντεπίθεση για Κόκε"

Δυσαρέσκεια και αντεπίθεση για Κόκε | onsports.gr

Εντονα δυσαρεστημένοι από το Σέρχιο Κόκε αλλά και αποφασισμένοι να αντεπιτεθούν είναι στον Αρη, μετά την ενέργεια του παίκτη να προσφύγει στη ΦΙΦΑ για 40.000 ευρώ.

Ως γνωστόν, ο Ισπανός ζητά να του καταβληθούν δεδουλευμένα ύψους 40 χιλιάδων ευρώ, την στιγμή που ο ίδιος οφείλει την ΠΑΕ 650.000 ευρώ για τη μετακίνησή του στη Ντινάμο Χιούστον. Τότε ο Αρης είχε δεχθεί να τον αφήσει ελεύθερο με τον παίκτη να αναλαμβάνει την υποχρέωση να δώσει ο ίδιος το ανωτέρω ποσό στο σύλλογο.
Ο Κόκε δεν έμεινε αρκετό χρονικό διάστημα την Ντινάμο, δεν πήρε τα χρήματα που είχε συμφωνήσει και βέβαια δεν έδωσε ποτέ στον Αρη τα χρήματα που είχε αναλάβει να του δώσει.
Και σα να μην έφτανε αυτό, πήγε στη ΦΙΦΑ τον Αρη για 40.000 ευρώ. Οι «κίτρινοι» όμως δεν σκοπεύουν να αφήσουν να περάσει έτσι αυτό και παρόλο που τότε δεν κυνήγησαν την υπόθεση, σήμερα θα προτίθενται να πάρουν τα μέτρα τους, αφού η κίνηση του Κόκε ξεπερνά τα όρια της ανοχής τους.
Στην απαντητική επιστολή προς τη ΦΙΦΑ, λοιπόν, την οποία θα αποστείλουν ως τις 29 Οκτωβρίου θα ξετυλίξουν το συγκεκριμένο ιστορικό με έγγραφα και στοιχεία, προκειμένου αφενός μεν να αποφύγουν την καταβολή των 40 χιλιάδων ευρώ, αφετέρου να κινηθούν νομικά εναντίον του Κόκε για το χρέος των 650 χιλιάδων.
Το θέμα βέβαια είναι να υπάρχουν στοιχεία και υπογραφές, γιατί αν η συμφωνία με τον Κόκε ήταν προφορική, τότε ο Αρης δεν πρόκειται να βρει άκρη και θα του ταιριάζει η γνωστή παροιμία με τον… κερασφόρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου