ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΟΔΗΓΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΟΙ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ...

Φώτο από τα "φυσικά" εμπόδια, που έχουν τοποθετηθεί στο
οδόστρωμα από αντί - χρυσους...
όπως οι ίδιοι επιδεικνύουν!!!

Μετ' εμποδίων... διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, που κινούνται στην Ε.Ο. Ουρανούπολης - Θεσσαλονίκης. 

Εκτός από το μπλόκο που έχουν στήσει οι αντί - χρυσοι στο Καρνάγιο της Ιερισσού από χθες, το οποίο έχει προκαλέσει τη δικαιολογημένη αγανάκτηση σε κατοίκους της περιοχής και διερχόμενους οδηγούς, κορμοί κομμένων δέντρων (!!!) βρίσκονται πεσμένοι στο οδόστρωμα, προξενώντας κινδύνους και επιπλέον δυσκολίες σε όσους θέλουν να κινηθούν προς και από το Άγιο Όρος.


Πιο συγκεκριμένα χθες στις 8 το βράδυ οδηγός που κινούνταν από το Στρατώνι προς την Ιερισσό, λίγο πριν τα Γαβριάδια, βρέθηκε από το πουθενά αντιμέτωπος μ' ένα κορμό δέντρου, ο οποίος έκλεινε το δρόμο του, ενώ εκείνος βρισκόταν εν κινήσει!

Στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύγκρουση με τον κορμό του δέντρου έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, η συνεπιβάτιδα του.

Να σημειώσουμε εδώ, προς αποφυγή τυχόν παρερμηνειών, ότι τον κορμό δέντρου δεν τον έριξε ο άνεμος... Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν να έχει χρησιμοποιηθεί αλυσοπρίονο γι' αυτή την κοπή και πτώση.

 Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα, ότι για να ανοίξει ο δρόμος χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπου οι άνδρες της χρησιμοποίησαν με τη σειρά τους 3 αλυσοπρίονα για να κόψουν σε μικρότερα τμήματα τον κορμό διαμέτρου 60 εκατοστών.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει κατατεθεί μήνυση από τον οδηγό του οχήματος. 

Καλό θα ήταν λοιπόν όσοι οδηγοί σκοπεύουν να κινηθούν στην Ε.Ο Ουρανούπολης - Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στο ύψος της Ιερισσού να έχουν το νου  τους και να μην τρέχουν, καθώς δεν αποκλείεται να βρεθούν αντιμέτωποι με εμπόδια, που ξεφυτρώνουν από το πουθενά και μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε.

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου