ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Πρόεδρος ΠΑΕ Άρης: Δεν έχουε ούτε χιλιάρικο να βάλουμε- Αν δεν μπούμε στο 99 πτωχεύσαμε


Πρόεδρος ΠΑΕ Άρης: Δεν έχουε ούτε χιλιάρικο να βάλουμε- Αν δεν μπούμε στο 99 πτωχεύσαμε

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis»...
και αναφέρθηκε στα διοικητικά θέματα της ΠΑΕ. Μίλησε για το άρθρο 99, τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών αλλά και τους δανεισμούς των Τάτου, Διαμαντάκου Ζαραδούκα από τον Ολυμπιακό.

Για τον έλεγχο στα διαχειριστικά της ΠΑΕ Άρης:
«Σε λίγο διάστημα θα έχει τελειώσει ο διοικητικός έλεγχος ο οποίος είναι προϊόν της Κοινωνίας Μελών. Ανέλαβε ειδική εταιρία λογιστικού ελέγχου και η διαδικασία είχε αρχίσει από την προηγούμενη διοίκηση και θα έχει τελειώσει σε 2 μήνες περίπου. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τους υπαίτιους. Εξαιρετικά νομικά λάθη θα πανε στον εισαγγελέα. Δεν έχει βγει ακόμα το αποτέλεσμα, με λίγη υπομονή όλος ο κόσμος του Άρη θα μάθει τι έγινε τότε. Μακάρι να βρούνε οι υπαίτιοι το δρόμο τους. Θα αποδειχθεί ότι είναι εσφαλμένη διαχείριση και θα κριθούν από τον εισαγγελέα ο οποίος θα είναι ο κόσμος του Άρη αυτή τη φορά».

Για το άρθρο 99:
«Θα επιμείνει ο Άρης δεν υπάρχει άλλη λύση. Οι δρόμοι είναι 2 και πρέπει να πετύχουμε και στους 2. Πρέπει να μπούμε στο άρθρο 99 και να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ. Αν ένα από τα δυο δε γίνει, ο Άρης είναι πτωχευμένος».

Για τον κίνδυνο να σκοντάψει πάνω στο ΣΔΟΕ:
«Είναι πολύ εύκολο ένας υπουργός να δώσει εντολή στη ΣΔΟΕ να παει να κάνει ελέγχους. Αυτό που έκανε η ΚΜΑ να ορίσει τη ΝΕΞΙΑ για να κάνει τον έλεγχο είναι κάτι πανάκριβο που δεν ανέλαβε ο υφυπουργός κ. Ιωαννίδης. Η ΑΕΚ ζήτησε να στείλει ο Ιωαννίδης το ΣΔΟΕ και το έστειλε. Αυτό που γίνεται στον Άρη είναι σοβαρότερο και μεγαλύτερο. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι το σωστό».

Για το αν χρηματοδοτεί ή αν υπάρχει χρηματοδότηση του ίδιου από την ΠΑΕ Άρης:
«Δεν υπάρχει ούτε ένα χιλιάρικο περίσσιο από τα έσοδα της ομάδας. Εμείς κάνουμε διαχείριση της ΠΑΕ. Δε μπορούμε να βρούμε χρηματοδότες, σιγά -σιγά όλα αποδυναμώνονται».

Για τους 3 δανεικούς που πήρε ο Άρης από τον Ολυμπιακό και τις φήμες περί συνεργασίας των δυο ομάδων:
«Αυτή τη σκληρή εποχή χαρήκαμε που με τη μικρότερη δυνατή δαπάνη πήραμε 3 καλούς παίκτες. Αυτά που λένε για σχέσεις δικές μας με τον Ολυμπιακό είναι στη φαντασία και μόνο. Η καινούργια διοίκηση του Άρη δεν είχε ποτέ σχέση με καμία ομάδα. Όταν πρόκειται περί δανεισμού, η πρωτοβουλία ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή βρίσκεται υπ΄όψη του προέδρου του συλλόγου. Ο ποδοσφαιριστής που θα δανειστεί έχει την άνεση να επιμείνει και να πει θέλω να παω στην τάδε ομάδα και είμαι βέβαιος πως έτσι έκαναν και αυτά τα παιδιά. Επέλεξαν τον Άρη για να αγωνιστούν, έστω για αυτούς τους μήνες. Δε γνωρίζω κανέναν από τον Ολυμπιακό και κανείς δεν έχει σχέση από τη διοίκηση με κάτι ύποπτο».
Τέλος, ο κ.Ψηφίδης ανέφερε ότι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας δεν έχουν να βάλουν "ούτε χιλιάρικο", ενώ χαριτολογώντας για την μεγάλη ευθύνη που έχει αναλάβει ο ίδιος, σχολίασε: "η γυναίκα μου όταν άκουσε ότι θα ασχοληθώ με έδιωξε από το σπίτι. Φυσικά ως ζευγάρι να βρήκαμε, αλλά καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο είναι το βάρος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου