ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Εντυπωσιάζει η νέα Τούμπα του Σαββίδη! (pics)


    Άλλος αέρας φυσάει πλέον στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που έχει αναλάβει την ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης.    Οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα πλέον εκτός από καθημερινές σχεδόν είναι και εντυπωσιακές, κάτι που δεν είχαν συνηθίσει ούτε οι παίκτες αλλά κυρίως ούτε και ο κόσμος της ομάδας.

    Ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου μέχρι στιγμής έχει κάνει πραγματικότητα ότι εξαγγελία έχει κάνει με τελευταία αυτή της νέας (προσωρινής) Τούμπας. Ο Σαββίδης είχε δηλώσει ότι το υπάρχων γήπεδο θα αλλάξει ώστε να είναι πιο λειτουργικό για τους παίκτες πάνω από όλα αλλά και για τον κόσμο. Όπερ και εγένετο με την ανάδοχος εταιρεία ανακαίνισης (nomen architects) να δίνει στην δημοσιότητα ένα δείγμα των έργων σε απόλυτη αρμονία μετά των λόγων του «τσάρου» της Τούμπας.




Στις αλλαγές δεν μετρά μόνο η αισθητική αλλά κυρίως, μετρούν τα μηνύματα σε κάθε γωνιά των εσωτερικών χώρων της Τούμπας. Και για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τη Θεσσαλονίκη και για τη Μακεδονία. Όταν ολοκληρωθούν πλήρως όλα τα έργα στους εσωτερικούς χώρους, θα ακολουθήσουν στους εξωτερικούς. Κι εκεί - σύμφωνα με πληροφορίες μας- θα υπάρξουν καταλυτικές αλλαγές με συναρπαστικές αισθητικές επεμβάσεις αλλά . Και διαμόρφωση μηνυμάτων για την δυναμική του ΠΑΟΚ και του κόσμου του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου