ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ελεύθερος ο Σκόρδας χωρίς περιοριστικούς όρους- Πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή

Ελεύθερος ο Σκόρδας χωρίς περιοριστικούς όρους- Πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρώην πρόεδρος...
της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Σκόρδας.
Ο κ. Σκόρδας ζήτησε, σύμφωνα με το pressaris, αναβολή τριών ημερών για να προετοιμαστεί, την οποία πήρε χωρίς περιοριστικούς όρους. Είναι υποχρεωμένος να παρουσιαστεί την Παρασκευή στις 12μ.μ. στο Αυτόφωρο και πάλι.
Το δικαστήριο είτε θα δικάσει επί της ουσίας την υπόθεση για την οποία κατηγορείται (κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες), είτε θα ορίσει τακτική δικάσιμο και θα αφεθεί ελεύθερος. Θεωρείται βέβαιο, ότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ θα ζητήσει τον ορισμό δικάσιμου, επικαλούμενος μεταξύ άλλων ότι τα χρέη για τα οποία κατηγορείται είναι σε αναστολή, ενώ ο σύλλογος είναι στη διαδικασία της υπαγωγής στο άρθρο 99.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σκόρδας κατηγορείται για μη καταβολή χρεών της ΠΑΕ Άρης προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 2.092.964,54 ευρώ.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν σύμφωνα με το επίσημο «σήμα» της Αστυνομίας: «αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου