ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σοκ στον Άρη από τη FIBA

Σοκ στον Άρη από τη FIBAΣοκ στον Άρη από την FIBA που σύμφωνα με πληροφορίες τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει Έλληνες και ξένους παίκτες, που απέκτησαν την τελευταία σεζόν δελτίο της ΕΟΚ! Οι πληροφορίες αναφέρουν...

ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε - μέσω ΕΟΚ - την ΚΑΕ Άρης ότι τα περιθώρια της για μεταγραφές εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς είναι εξαιρετικά περιορισμένα. Σύμφωνα με την ερμηνεία της FIBA επειδή η απαγόρευση μεταγραφών έχει επιβληθεί στους «κίτρινους» εδώ και ένα χρόνο, ο Άρης δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτες από την εσωτερική αγορά, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την σεζόν, που τελείωσε 2012-2013!


Οι «κίτρινοι» μπορούν να αποκτήσουν μόνο παίκτες, που είχαν δελτίο στην ΕΟΚ πριν το καλοκαίρι του 2012! Δηλαδή για παράδειγμα ο Άρης μπορεί να αποκτήσει τον Μπιλ Κιζ, που αγωνίζεται στον Πανιώνιο από την σεζόν 2011-12, αλλά όχι τον Μάρκ Κάρτερ του Ρεθύμνου, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την αγωνιστική χρονιά 2012-2013 ή τον Τζος Πάουελ, που ήρθε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό στα μέσα της τελευταίας σεζόν!
Τα... χέρια του Άρη συνεπώς είναι «δεμένα» σχετικά με τις μεταγραφές, καθώς οι επιλογές περιορίζονται σε σημαντικό βαθμό κυρίως σχετικά με τους ξένους μπασκετμπολίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου