ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Αγωνία στη Σέλτικ για την απόφαση του Σαμαρά



Την απόφαση του Γιώργου Σαμαρά για το αν θα παραμείνει ή όχι στη Σέλτικ περιμένει ο προπονητής του στον σκωτσέζικο σύλλογο, Νιλ Λένον.


    Το συμβόλαιο του Σαμαρά με τους «καθολικούς» εκπνέει το καλοκαίρι, ενώ οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παρατείνουν την παραμονή του στη Σκωτία, χωρίς να αγνοούν ωστόσο ότι πιθανότατα ο 28χρονος επιθετικός επιθυμεί να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.
     Μάλιστα, το όνομα του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, έχει συνδεθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες με ενδεχόμενη επιστροφή στην Premier League με τη φανέλα της Χαλ, ενώ η επικείμενη παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ίσως να τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. 
    Ο Νιλ Λένον ελπίζει ότι ο Σαμαράς θα συμφωνήσει να παραμείνει κάτοικος Γλασκώβης, γλυτώνοντάς του και χρόνο αλλά και χρήμα και ελπίζει ότι το θέμα θα λυθεί -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- εντός της επόμενης εβδομάδας.
     Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός δήλωσε σχετικά στην Daily Record: «Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα το θέμα, ποτέ δεν ήταν στην κορυφή των απαιτήσεών του (σ.σ. του Σαμαρά). Έχει να κάνει με το πού φαντάζεται να αγωνίζεται για τα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια.
     Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα συγκριτικά με ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά μπορούμε να του προσφέρουμε τη συμμετοχή στην Ευρώπη και αυτές τις νύχτες στο Πάρκχεντ, δύσκολα τις βρίσκεις αλλού». Και συμπλήρωσε: «Θα μπορούσε να έχει φύγει προτού υπογράψει το τελευταίο συμβόλαιο και να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα, αλλά δεν το έκανε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου