ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Στο διαιτητικό δικαστήριο πέταξε το "μπαλάκι" της απόφασης για υποβιβασμό- προβιβασμό η ΕΠΟ

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, το πρωτάθλημα της Super League βρίσκεται ήδη στον 2ο γύρο, ωστόσο το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη μεγάλη κατηγορία και το πόσες θα προβιβαστούν από τη Football League, θα συνεχίσουμε να το αγνοούμε.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ κατά πλειοψηφία αποφάσισε την απόφαση για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Super League και θα προβιβαστούν από τη Football League, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, να την πάρει το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο, όπως αναφέρει το contra.gr. Λευκό ψήφισαν οι εκπρόσωποι της Super League και ο πρόεδρος της Football League. Όπως προκύπτει, το δικαστήριο της ΕΠΟ θα πάρει την τελική απόφαση καθώς η Ομοσπονδία θα προσφύγει στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο με υπόμνημα.
Η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε όπως παραπέμψει προς επίλυση στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο την υπόθεση των προκηρύξεων για τα πρωταθλήματα περιόδου 2013-2014 της Super League και της Football League.
Η απόφαση ελήφθη βάσει του άρθρου 2 παρ. 3-Α, εδάφιο ιβ του Καταστατικού της ΕΠΟ και μετά την αδυναμία εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και την άρνησή τους παρά τη σχετική πρόβλεψη στους κανονισμούς, να προσφύγουν προς επίλυση της διαφοράς τους στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου