ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

"Πιστεύετε στις συμπτώσεις;"

Διαβάστε για το απίστευτο επίτευγμα του Ευθύμη Κουλούρη με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη


Ο Ευθύμης Κουλούρης σκόραρε δις στο ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ κι αυτό από μόνο του είναι κάτι ξεχωριστό.
Αν, όμως, αυτή η επίδοση συνδυαστεί με μία τρομερή σύμπτωση που προκύπτει και έχει να κάνει με την παλιά, μεγάλη δόξα, του ΠΑΟΚ, Λεανδρο Συμεωνίδη, τότε δημιουργείται ένα πρωτοφανές σκηνικό.
Ας διευκρινίσουμε για τους νεότερους ότι ο Λέανδρος Συμεωνίδης, με το προσωνύμιο "μαύρο βέλος", ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του '50 και του '60. Αγωνιζόταν με το νούμερο 7 στην πλάτη και για έντεκα χρόνια ήταν αρχηγός της ομάδας. Στην καριέρα του αγωνίστηκε μόνο στον ΠΑΟΚ και σε 327 ματς πέτυχε 67 γκολ. 
Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ανιψιός του και κατάφερε να κάνει ό,τι και ο θείος του στο ντεμπούτο του σε επίσημο ματς με την "ασπρόμαυρη φανέλα". Πέτυχε δύο γκολ, σε ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη το οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0.
Ακριβώς το ίδιο (ακόμη και στο τελικό σκορ δεν υπήρχε διαφορά) είχε κάνει και ο Λέναδρος το 1954, με τη μόνη διαφορά ότι εκείνο το ματς ήταν για το πρωτάθλημα. Μετά από τέτοια σύμπτωση, πώς στ' αλήθεια να μη πει κανείς πώς ο νεαρός φορ βαδίζει στα χνάρια του θρυλικού θείου του, ο οποίος στα 77 χρόνια του τον καμαρώνει;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου