ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Στον αέρα οι ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδος!

Με τη χθεσινή πρόκριση του ΠΑΟΚ "επισημοποιήθηκαν" οι διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. 


Tο πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Καραϊσκάκη και η ρεβάνς στην Τούμπα. Υπάρχει όμως πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων!
Όπως αναφέρει το "inpaok.com" το μόνο δεδομένο είναι ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου 2014 στο ΟΑΚΑ Για τους ημιτελικούς η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει ως "ενδεικτικές" ημερομηνίες την 20η Μαρτίου και την 17η Απριλίου. Για Παναθηναϊκό και ΟΦΗ δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Ωστόσο, στις 19 Μαρτίου ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία στη ρεβάνς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως δεν μπορεί να γίνει ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στις 20/3. Αν το πρώτο ματς οριστεί την προηγούμενη εβδομάδα, θα υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση που προκριθεί ο ΠΑΟΚ αποκλείοντας την Μπενφίκα, αφού στις 13 και στις 20 Μαρτίου θα πρέπει να παίξει με την Τότεναμ ή την Ανζί στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΠΟ θα έρθει σε επικοινωνία με τις δύο ομάδες, για να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία, ειδικά για τον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στο Καραϊσκάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου