ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΩ Η ΠΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.. ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ #SKOURIES

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Τα μάθατε τα νέα; Η πίσσα ασφαλτόστρωσης περιέχει αρσενικό!!! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται τα 80 περίπου άτομα που έχουν αποκλείσει το δρόμο προς το εργοτάξιο των Σκουριών. 

Ευκαιρία βρήκαν οι αντιδρώντες στην επένδυση για επαναστατική γυμναστική… Ποιος είναι αυτός που τους ξεσήκωσε όμως; Απαιτούν μάλιστα και την παρουσία εισαγγελέα! Αλήθεια τι θα κάνει ο εισαγγελέας; Θα δοκιμάσει τη πίσσα να δει αν περιέχει αρσενικό;

Στο σημείο υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να ελέγχουν αν είναι υπέρβαρα ή όχι τα φορτία των φορτηγών που κατευθύνονται προς τις Σκουριές.

Από τη μεριά μας, προτείνουμε από σήμερα να απαγορευτεί κάθε είδους ασφαλτόστρωσης στην Ελλάδα… ή να γίνεται πάντα με την παρουσία εισαγγελέα, ο οποίος θα εγγυάται ότι η πίσσα δεν περιέχει αρσενικό(!!!).  Στα σοβαρά, πάντως, μπορώ να σκεφτώ μια χρήση της πίσσας αν περισσέψει… Αλλά χρειάζονται και πούπουλα…

Αναδημοσίευση από www.metalleiachalkidikis.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: H Blackwater μπορεί τελικά να μην ήρθε στις Σκουριές, όπως επιθυμούσαν σφοδρά οι πολέμιοι της μεταλλευτικής, για να μπορούν να κλώθουν καθημερινά το νήμα των δικών τους σεναρίων.

Ωστόσο η συνεχής πασαβιόλα μ' αυτούς τους αργόσχολους-επαγγελματίες ακτιβιστές, που κάθε τρεις και λίγο στήνουν αποκλεισμούς για τους πιο απίθανους λόγους, όπως σήμερα, φέρνει αναγκαστικά τα... ελικόπτερα Blackhawk στις Σκουριές για να μεταφέρουν τους εργαζόμενους από και προς τις βάρδιες τους. 

Όπως πληροφορούμαστε  η πρώτη δοκιμαστική πτήση θα γίνει σήμερα, όπου θα σταλούν τρόφιμα και άλλες προμήθειες στους εργαζόμενους που είναι αποκλεισμένοι, λόγω της... ασφάλτου που τοποθετήθηκε στις Σκουριές και είναι... επικίνδυνη κατά τους ξερόλες ακτιβιστές.

Όπως αντιλαμβάνεστε φίλοι αναγνώστες και όσοι δεν το αντιληφθήκατε ακόμη καταφεύγουμε στο χιούμορ, καθώς η κατάσταση έχει γίνει κάτι παραπάνω από κωμικοτραγική...
  
http://politesaristoteli.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου