ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

"Αποτελέσματα Σαββάτου των αγώνων του 1ου ομίλου της Football League 2"

Το πρόγραμμα της Football League 2

Δύο παιχνίδια έγιναν σήμερα για την  14η αγωνιστική της Football League 2



ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝ.

2   -   1

Δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου με 2-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Οι Κιλκισιώτες έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, καθώς είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς το τέρμα τους, ενώ απείλησαν αρκετές φορές για να σκοράρουν. Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, με την καλύτερη στιγμή να ανήκει στα «λιοντάρια», καθώς στο 42’ ο Σιάκκας έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στο κάθετο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.
Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα, με τους Σερραίους να επιτίθενται και τον Εθνικό να απειλεί στις αντεπιθέσεις. Στο 79’ ο Πανσερραϊκός κατάφερε να σκοράρει, με τον Παπαστεργίου να κάνει το 1-0. Στο 83’ ο Γαϊδαρτζής με κεφαλιά, μετά από απόκρουση του Καλογεράκη σε άλλη κεφαλιά του Σιάκκα, έγραψε το 2-0. Ο Εθνικός όμως δεν τα παράτησε και στο 90+1’ ο Γκέρτσος με σουτ μείωσε σε 2-1.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τριανταφύλλου Δ., Περπερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλου Κ., Ναουμτσέφσκι (60’ Καψάλης), Μπονέρης (65’ Παπαστεργίου), Γκόγκας, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Καζάνας, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μήτσικας, Στεφανίδης Στ. (46’ Πτηνόπουλος), Γκέρτσος, Πεχλιβάνης, Δημητρακόπουλος (78’ Δημητρανόπουλος)



ΒΥΖΑΝΤΙΟ - ΔΟΞΑ

0   -   4

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουδούρογλου, που πέτυχε χατ τρικ, η Δόξα Δράμας πέρασε νικηφόρα από το Κοκκινόχωμα, επικρατώντας 4-0 του Βυζαντίου.
Οι «μαυραετοί» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 30’ έπιασε δουλειά ο Μουδούρογλου. Στο 30’ ο επιθετικός της Δόξας βγήκε στην αντεπίθεση, κάνοντας το 0-1 και στο επόμενο λεπτό με τον ίδιο τρόπο πλάσαρε για το 0-2. Στο 40’ ο Μουδούρογλου εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και έγραψε το 0-3.
Το Βυζάντιο δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 56’ οι Δραμινοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χαριτίδη από τον Κωνσταντινίδη. Ο Κυριακίδης εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών για το 0-4. Οι Καβαλιώτες προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ, αλλά η καλύτερη φάση τους ήταν ένα σουτ του Κεφαλά στο 79’, που σταμάτησε στο δοκάρι.
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Τσεβρετζής): Σουμουλίδης,  Κωνσταντινίδης (71’ Σαουλίδης), Τριανταφυλλίδης, Μπατάκογλου (46’ Φωτόπουλος Χρ.), Ελευθεριάδης, Κεφαλάς, Ταχματζίδης, Καρλόπουλος, Μαρκόπουλος, Μουρατίδης (58’ Μεντής), Τσίλογλου
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Α. Παντζιαράς): Καράδαης, Γεωργιάδης, Πετρόπουλος, Κυριακίδης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Τουνγκελίδης (54’ Μπάμπουρας), Λάσπατζης, Χαριτίδης (58’ Δούμπλατζης), Μουδούρογλου (68’ Κανετίδης), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου