ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ίβιτς και Γκατούζο στο μυαλό του Σαββίδη

Κομβικό αναμένεται να είναι το παιχνίδι του "δικεφάλου" με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι (15/02, 19:30) και αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.
 Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρει τις αποφάσεις του και αν ο ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες αγωνιστικές χάσει το "τρένο" του τίτλου, τότε θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές πριν από τη λήξη της σαιζόν. 
Οι αλλαγές θα αφορούν τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο διοικητικό. 


Η διοίκηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση η ομάδα να προχωρήσει με αυτή την εικόνα έως στα play-off, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν επισημάνει στον Σαββίδη ότι με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μπορεί να χαθεί και η 2η θέση. 

Σύμφωνα με το contra.gr, ο Βλάνταν Ίβιτς είναι ο εκλεκτός του ομογενή επιχειρηματία προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός έχει επιστρέψει στον ΠΑΟΚ από τον Ιούνιο του 2013 έχει αναλάβει την ομάδα Κ-20.

 Ο 38χρονος προπονητής απολαμβάνει την εκτίμηση και του Ζήση Βρύζα. Στο μυαλό των διοικούντων υπάρχει και το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του μπορεί να "ξυπνήσει" τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να τον δούμε στον πάγκο του "δικεφάλου" ως δίδυμο με τον Ίβιτς. 

Οι αποφάσεις θα ληφθούν οριστικά την Δευτέρα το πρωί (16/02) και ο Βλάνταν Ίβιτς φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο απόλυτος διάδοχος του Άγγελου Αναστασιάδη.

http://athlitikotetradio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου