ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

"Ο ΠΑΟΚ κατάπιε την Μπορούσια Ντόρτμουντ"


Μπορεί βαθμολογικά το ματς να ήταν αδιάφορο και ο ΠΑΟΚ να είχε αποκλειστεί από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο οι παίκτες Ιγκόρ Τούντορ μόνο ως αγγαρεία δεν είδαν το ματς κόντρα στην μεγάλη Ντόρτμουντ.



01Πήγαν στο Βεστφάλεν, τα έδωσαν όλα και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη επικρατώντας με 1-0 των Γερμανών. Μια νίκη που ήταν η πρώτη τους επί Γερμανικού εδάφους και που σίγουρα θα βοηθήσει τον «δικέφαλο» στο ψυχολογικό κομμάτι για την συνέχεια της χρονιάς. Και θα τον βοηθήσει γιατί οι Θεσσαλονικείς έδειξαν κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο πως μπορούν να παίξουν μπάλα και κυρίως να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. 

Από την άλλη βέβαια σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα το πόσο στοίχησαν οι χαμένοι βαθμοί απέναντι στην Καμπάλα, αλλά και η λογική στο ματς με την Κράσνονταρ να παραταχθεί με πολλές αλλαγές, λέγοντας ο Τούντορ πως η ομάδα είχε δώσει το βάρος στο πρωτάθλημα. 

Ο Ρόμπερτ Μακ πέτυχε το "χρυσό" γκολ, όμως ο Παναγιώτης Γλύκος με εντυπωσιακές αποκρούσεις κράτησε το μηδέν για τον "Δικέφαλο" και παράλληλα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Ιγκόρ Τούντορ ευτύχησε να έχει σε τρομερή ημέρα τον Έλληνα τερματοφύλακα που κράτησε σ' αρκετές περιπτώσεις όρθια την ομάδα του, με τρομερές αποκρούσεις. 

Οι καίριες αλλαγές του Κροάτη σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα "κλείδωσαν" τη νίκη, καθώς, παρά την πίεση των γηπεδούχων, οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το υπέρ τους προβάδισμα και έφυγαν νικητές από το "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου