ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

"Ο συριζα και ο Σταύρος Κοντονής σκέφτονται να κλείσουν τη Θύρα 4"

Αυτό προκύπτει από το περιβάλλον του Υφυπουργού και θα είναι μια απόφαση που αν τελικά παρθεί αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις. 



Οι πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι θα πάρει μία απόφαση αντίστοιχη με αυτή για τη Θύρα 13 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θα αφορά ένα χρονικό διάστημα . Αυτό θα συμβεί στην κατεύθυνση για τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το πότε θα γίνει αυτό και για πόσους αγώνες θα ισχύσει η ποινή. Ενδέχεται η απόφαση του υφυπουργού να έχει ισχύ από τη νέα σεζόν, αν και «παίζει» και το ενδεχόμενο να παραμείνει κλειστό το πέταλο των οργανωμένων στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Κοντονής περιμένει να πάρει στα χέρια του την έκθεση της ΔΕΑΒ και στη συνέχεια θα αποφανθεί για το μέγεθος της ποινής που θα επιβάλει στον ΠΑΟΚ. Κάτι αντίστοιχο άλλωστε είχε συμβεί και στις θύρες 13-14 της Λεωφόρου, μετά τα όσα είχαν λάβει χώρα στο ντέρμπι «αιωνίων», το οποίο εν τέλει ποτέ δεν διεξήχθη. Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί από τον υφυπουργό με κλείσιμο του πετάλου για όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολούθησαν, με την ποινή να παύει να ισχύει με την έναρξη των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα δύο παιχνίδια να δώσει στην έδρα του μέχρι την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος, απέναντι σε Πανιώνιο (26/5) και Παναθηναϊκό (31/5). Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι το παιχνίδι απέναντι στους «κυανέρυθρους» θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων και μένει να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι με την απόφαση που θα πάρει ο Σταύρος Κοντονής σχετικά με τη Θύρα 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου