ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Απίστευτο! Δημοσιογράφος της ΕΡΤ που πληρώνουμε τον μισθό του από το υστέρημά μας "ΕΙΔΕ" έρημο στις Σκουριές και προσκάλεσε κόσμο να την επισκεφτεί!Περίφημης  προβολής και διαφήμισης "έτυχε" η ΒΑ Χαλκιδική από δημοσιογράφο της Κρατικής Ραδιοφωνίας.Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι αναγνώστες σε ραδιοφωνική εκπομπή του 1ου προγράμματος στις 7 το πρωί και ενώ διεξάγονταν συζήτηση μεταξύ δημοσιογράφων για ερημοποίηση διανθισμένη με προγνώσεις και φόβους για έλλειψη βροχών το φετινό καλοκαίρι, αίφνης ένας απ' αυτούς έκανε λόγο για φαινόμενο ερημοποίησης στο όρος Κάκαβος και πιο συγκεκριμένα στις Σκουριές!!!

Ο... καλά πληροφορημένος δημοσιογράφος δεν έμεινε εκεί. Κάλεσε τους ακροατές να επισκεφτούν την περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής για να δουν από κοντά την έρημο!!!

Οι Σκουριές όπως φαίνονται από αεροφωτογραφία. 
Δεξιά και κάτω διακρίνετε ο εν λόγω δημοσιογράφοςΔυο τινά ισχύουν για τον εν λόγω δημοσιογράφο. Ή δεν έχει επισκεφτεί την περιοχή μας ή την επισκέφτηκε φορώντας antigold παραμορφωτικούς φακούς.

Σε κάθε περίπτωση θα τον παραπέμψουμε στις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργου Ζουμπά, όπου αναφερόμενος στην επίσκεψη των 300 ξένων και Ελλήνων Αριστοτελιστών στα Αρχαία Στάγειρα είπε επί λέξη:

"ήταν όλοι τους ενθουσιασμένοι που βρίσκονταν στην Ελλάδα, την πατρίδα του Αριστοτέλη και με τη φύση που περιβάλλει την περιοχή, χωρίς την ανακοίνωση για τον τάφο του".

Σε περίπτωση που δεν τον άκουσε τον Γιώργο Ζουμπά, ας κάνει κλικ ΕΔΏ για να τον ακούσει, τι λέει για την "έρημο" που εκείνος φαντάζεται.

Επίσης, για να έχει και μια ορατή επαφή με την πραγματικότητα τον καλούμε να δει το βίντεο που έφερε προχθές στη δημοσιότητα ή ίδια η Ελληνικός Χρυσός.

Ποιο "έρημος" στις Σκουριές δεν γίνεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου