ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

"Νέα κίνηση για σωτηρία του Ηρακλή"

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει στα χέρια του νέα πρόταση από μία ομάδα ανθρώπων μέσα από την "οικογένεια" του Ηρακλή, προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο.

Με πρωτοβουλία του Γιάννη Παπαδόπουλου, προέδρου του ιδρυτικού σωματείου και τη συμμετοχή αρκετών φίλων της ομάδας του Ηρακλή, κατατέθηκε στον Σπύρο Παπαθανασάκη μία νέα πρόταση, προκειμένου να μείνει στο περιθώριο σύμφωνα με το sdna.gr, με σκοπό να επαναλειτουργήσει η ΠΑΕ και να μη χαθεί κι άλλο χρόνος.
Σε αυτή την κίνηση συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι Θόδωρος Παπαδόπουλος (σ.σ. πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ) και Νίκος Υψηλάντης, ενώ ενδιαφέρον έχουν επιδείξει άλλα στελέχη του συλλόγου.
Η πρόταση που μεταφέρθηκε μέσω των συνεργατών του Παπαθανασάκη, Δημήτρη Νικολαΐδη και Ιορδάνη Στράντζαλη.
Μάλιστα εκ των υποστηρικτών αυτής της πρότασης, ο Νίκος Υψηλάντης με δηλώσεις του στον "Arena fm", υποστήριξε πως δεν υπάρχουν περιθώρια, τονίζοντας πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, θα πρέπει να αποδεχθεί αυτή την πρόταση για το καλό του συλλόγου.
«Είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία. Πρέπει να μπουν άμεσα 3-4 άνθρωποι και αν έχει κάποιον και ο  Παπαθανασάκης ας βάλει και αυτός ένα άτομο και να εμπιστευτούμε τη διαδικασία που γίνετε. Η ομάδα έχει συγκεκριμένα έσοδα. Η διαχείριση δεν είναι κρυφή. Τα λεφτά που θα έρθουν θα πρέπει να ρυθμίσουμε ΙΚΑ, Εφορία και να πληρωθούν οι παίκτες. Θα γίνετε ένα report κάθε μέρα σε όποιον έχει βάλει 1 ευρώ. Δεν θα είναι τίποτα κρυφό. Θα υπάρχει μία διαφανής διαδικασία. Ο μεγαλομέτοχος θα έχει πλήρη ενημέρωση. Το γνωρίζει και ξέρει πως υπάρχει αυτή η πρόταση. Του μεταφέρθηκε μέσω των συνεργατών του κ. Στράντζαλη και του κ. Νικολάιδη. Χάθηκε χρόνος, χάνονται παίκτες, χάνεται ο Ηρακλής.
Η  ομάδα πάει από τον Οκτώβριο και μετά με αυτόματο πιλότο. Λέει πως ψάχνει για λεφτά, το πιστεύει αυτό, αλλά δε γίνεται. Ακόμα δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά του, πάντως η πρόταση έχει μεταφερθεί στους συνεργάτες του. Κάνουμε έκκληση στην κοινή λογική του Σπύρου. Ας βάλει στην άκρη το πάθος του, τους εγωισμούς του και ας βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο την ομάδα. Πρέπει να βρεθεί λύση… χθες», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου