ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

"Καταιγίδα" ύποπτων παιχνιδιών στην Football League!

Εκτός από τις περιπτώσεις των Χανίων του Πανελευσινιακού και της Ξάνθης που έχουν γίνει ήδη γνωστές, στο χθεσινό ΔΣ της Football League έγινε ευρεία συζήτηση από την οποία προέκυψε ότι τα ίδια κατηγορητήρια έχουν σταλεί και σε άλλες ομάδες.

Ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις του Κισσαμικού, της Καρδίτσας, του Αχαρναϊκού, του Παναιγιάλειου, της Λαμίας, της Ζακύνθου και του Απόλλωνα Αθηνών. Μάλιστα σύμφωνα με το sdna.gr, ακούστηκε ότι το ίδιο έχει συμβεί και για ομάδες της Super League όπως ο Ηρακλής, ο Λεβαδειακός και ο Πανιώνιος. Σε όλες τι περιπτώσεις γίνεται λόγος για υποβιβασμό!
Στη συζήτηση που ακολούθησε οι περισσότερες ομάδες είπαν ότι δεν θέλουν να περιλαμβάνονται στα κουπόνια και να πάψει η Football League να πληρώνει τις 39.000 ευρώ ετησίως στην εταιρία Sports Radar που λειτουργεί στο όνομά της UEFA παρακολουθώντας τη στοιχηματική ροή των αγώνων.
Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης θα καταθέσει το σχετικό αίτημα, την Παρασκευή (17/6) στην ΕΠΟ, μαζί με θέματα που αφορούν τη διαιτησία.
http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου