ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

"Βρέφος μαχαιρώθηκε 14 φορές και θάφτηκε ζωντανό λίγες μέρες μετά τη γέννησή του. Το βρήκε μια βοσκός που άκουσε το κλάμα του. Επιβίωσε από θαύμα και το υιοθέτησαν στη Σουηδία!"

Ο μικρός Aidin απέδειξε τι σημαίνει θέληση για ζωή. Το βρέφος μαχαιρώθηκε 14 φορές και θάφτηκε ζωντανό σε έναν ρηχό τάφο στην επαρχία Κον Καέν στην Ταϊλάνδη λίγες μόλις μέρες μετά τη γέννησή του, τον Φεβρουάριο. 


Όμως για καλή του τύχη από το σημείο που το άφησαν περνούσε μια γυναίκα βοσκός, η Kachit Krongyut, η οποία είδε να προεξέχει κάτω από ένα δέντρο ένα μικρό ανθρώπινο πόδι! 

Παράλληλα, η 53χρονη άκουσε και το κλάμα του Aidin. Έτσι, άρχισε να σκάβει βρίσκοντας τον μικρούλη τραυματισμένο. Η γυναίκα τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί του είδαν πως είχε μαχαιρωθεί 14 φορές! 

Μάλιστα, ανέφεραν ότι η πίεση από το έδαφος πάνω στο σώμα του ήταν αυτή που απέτρεψε να έχει το αγοράκι αιμορραγία μέχρι θανάτου. Ο 7 μηνών σήμερα Aidin είναι καλά και έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα ζωή καθώς μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο, αφού εγκρίθηκε η υιοθεσία του από μια οικογένεια που ζει στη Σουηδία. 

Τέλος, η αστυνομία θεώρησε ως ένοχη τη μητέρα του, η οποία εντοπίστηκε και κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας και εγκατάλειψης του παιδιού της. 

tria

dyo

ena
http://www.mixanitouxronou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου