ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

"Τρομερή εξέλιξη στην καριέρα του Γιάννη Γιαννιώτα!"

Ας αρχίσουμε με ένα δεδομένο: Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με στοιχεία που σπανίζουν σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.



Για αυτό και έχει μόνιμη θέση στην Εθνική, άσχετα αν δεν κατάφερε να πείσει τους προπονητές του στον Ολυμπιακό ότι αξίζει φανέλα βασικού στην ομάδα.
Γιατί τόσο ο Μάρκο Σίλβα πέρσι όσο και ο Βίκτορ Σάντσεθ φέτος, ήταν εκείνοι που άναψαν το πράσινο φως για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού.
Και στις δύο περιπτώσεις ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και απέκτησε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που βγάζει μάτια με τη φανέλα του...
Κάπου εδώ, μάλιστα, μπαίνει η πληροφορία από τον κυπριακό Τύπο, περί σοβαρής αγγλικής ομάδας που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του!
Μπορεί η Κύπρος να μην είναι η μεγάλη ποδοσφαιρομάνα, αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχουν μανατζερικά κανάλια που ασχολούνται με το πρωτάθλημά της...
Και, φυσικά, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η παρουσία του Γιαννιώτα, που φαίνεται ότι απασχολεί σοβαρά μία καλή αγγλική ομάδα!
Όλα τα έχει δει στην καριέρα του ο Έλληνας άσος φέτος: Να τον δίνει δανεικό ο Μάρκο Σίλβα τον περασμένο Γενάρη, να επιστρέφει για να κερδίσει τη θέση του, να αποχωρεί ο Πορτογάλος και να τον δίνει ξανά δανεικό ο Βίκτορ!
Παρόλα αυτά η αξία του Γιαννιώτα είναι δεδομένη και, φυσικά, αναδείχθηκε σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Είναι μετά να μην χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που κατάφεραν να τον ξενερώσουν (σημείωση: σε επίπεδο διοίκησης πίστευαν και συνεχίζουν να πιστεύουν στην αξία του, αλλά η απόφαση του αγωνιστικού ανήκει στον προπονητή), να χάσουν αγωνιστικά από την απουσία του και τώρα υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα;

sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου