ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Έρευνα: Θρίαμβος Γραμμένου, συντριβή Ελευθεριάδη στις εκλογές της ΕΠΟ! Περιμένουμε τον Ηρακλή να δούμε τι θα ψηφίσει!

Με έρευνα του, το πλέον αξιόπιστο site SDNA, δείχνει με ακρίβεια στοιχεία για το εκλογικό αποτέλεσμα, ανάμεσα στους δύο μονομάχους, με θριαμβευτή τον Βαγγέλη Γραμμένο στις 26/10

Τηρώντας στο ακέραιο τη χθεσινή δέσμευσή του, το SDNA σας παρουσιάζει σήμερα όλη την εικόνα των εκλογών της ΕΠΟ, αναφορικά με το τι γίνεται στις Ενώσεις και τις ΠΑΕ, με αριθμούς και στοιχεία, έχοντας κάνει μια πλήρη καταγραφή της κατάστασης.
Εκεί που κυρίως θα εστιάσουμε, διότι πρόκειται για το στοιχείο που κάνει τη διαφορά, είναι στις μεταβολές που έχουν γίνει στους συσχετισμούς, με τις απώλειες και τις προσθήκες για το κάθε «στρατόπεδο», σε σύγκριση με το πώς ψήφισαν οι Ενώσεις και οι ΠΑΕ στη Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας τον περασμένο Ιούνη.
Μεταβολές, οι οποίες πρέπει να πούμε ότι από τον Ιούνιο, συνεχίζονται μέχρι και σήμερα με αδιάκοπο ρυθμό!
Γι' αυτό πριν προχωρήσουμε αναλυτικά, πρέπει να έχουμε υπ' όψιν μας τα εξής:
α) Τα στοιχεία που παραθέτουμε βασίζονται στην ΦΑΝΕΡΗ πρόθεση ψήφου. Καταγράφουμε δηλαδή ότι έχει βγει ΕΠΙΣΗΜΑ προς τα έξω, με αποφάσεις των Δ.Σ.
β) Κάθε πλευρά έχει και ορισμένα κρυφά χαρτιά. Ακόμα και αν αυτά έχουν περιέλθει σε γνώση μας από πληροφορίες, δεν τα αναφέρουμε στην παρούσα φάση, καθώς δεν έχουν επισημοποιηθεί.
γ) Πριν τις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου, διεξάγεται την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για να εκλεγεί η «εκλογική επιτροπή». Αυτή η Γ.Σ., θα αποτελέσει ένα άτυπο exit poll, όπου θα καταγραφεί η τάση, όμως μπορούμε με πάσα βεβαιότητα να πούμε ότι δεν θα αποκαλυφθούν όλοι! Θα υπάρξουν περιπτώσεις, λίγες πάντως, που αλλιώς θα ψηφίσουν στις 14 και αλλιώς στις 26 Οκτωβρίου!
Πάμε να τα δούμε αναλυτικά λοιπόν...
-Το σύνολο των ψήφων στις εκλογές είναι 181: Τρεις ψήφους κάθε μία από τις 55 ΕΠΣ και από μία ψήφο κάθε ΠΑΕ της Super League (δηλαδή 16).
-Το αποτέλεσμα στην ψήφιση του διοικητικού απολογισμού της ΕΠΟ στην Γενική συνέλευση του Ιουνίου ήταν 88-82 υπέρ της συμπολίτευσης.
Δεν είχαν ψηφίσει οι ΕΠΣ Άρτας και Καστοριάς, ο ένας εκ των τριών εκπροσώπων της ΕΠΣ Αργολίδας, καθώς και οι ΠΑΕ Ηρακλής, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης και Πλατανιάς.
-Το 88-82 μεταφραζόταν ως εξής:
25 Ενώσεις ψήφισαν 3-0 ΥΠΕΡ Γκιρτζίκη.
23 Ενώσεις ψήφισαν 3-0 ΚΑΤΑ Γκιρτζίκη.
5 Ενώσεις ψήφισαν «διασπασμένα»: Η Football League και η Ευρυτανία ψήφισαν 2-1 ΥΠΕΡ Γκιρτζίκη. Η Φωκίδα και η Σάλα ψήφισαν 2-1 ΚΑΤΑ Γκιρτζίκη. Η Αργολίδα ψήφισε 2-0 ΚΑΤΑ Γκιρτζίκη.
6 ΠΑΕ ψήφισαν ΥΠΕΡ Γκιρτζίκη.
6 ΠΑΕ ψήφισαν ΚΑΤΑ Γκιρτζίκη.
-Από τότε μέχρι και σήμερα, οι μεταβολές που επισήμως έχουν προκύψει ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, είναι αναλυτικά οι εξής:
Α) Οι ΕΠΣ Άρτας και Καστοριάς θα ψηφίσουν 3-0 την αντιπολίτευση, ενώ τον Ιούνιο δεν είχαν ψηφίσει καθόλου. 
Β) Οι ΕΠΣ Δωδεκανήσου και Χαλκιδικής θα ψηφίσουν 3-0 την αντιπολίτευση, ενώ ήταν 0-3 υπέρ της συμπολίτευσης!
Γ) Η ΕΠΣ Ευρυτανίας θα ψηφίσει 3-0 την αντιπολίτευση, ενώ ήταν 1-2  υπέρ της συμπολίτευσης.
Δ) Η ΕΠΣ Αχαΐας θα ψηφίσει 2-1 την αντιπολίτευση, ενώ ήταν 0-3 υπέρ της συμπολίτευσης!
Ε) Η ΕΠΣ Φωκίδας θα ψηφίσει 3-0 την αντιπολίτευση, ενώ ήταν 2-1 πάλι υπέρ της αντιπολίτευσης.
Στ) Η Σάλα θα ψηφίσει 3-0 την αντιπολίτευση, ενώ ήταν 2-1 πάλι υπέρ της αντιπολίτευσης.
Ζ) Η Football League θα ψηφίσει 2-1 την αντιπολίτευση, ενώ ήταν 1-2 υπέρ της συμπολίτευσης.
Η) Η ΠΑΕ Βέροια θα ψηφίσει την αντιπολίτευση, ενώ είχε ψηφίσει την συμπολίτευση.
Θ) Η ΠΑΕ Πλατανιάς θα ψηφίσει την αντιπολίτευση, ενώ δεν είχε ψηφίσει καθόλου.
Ι) Η ΠΑΕ Κέρκυρα θα ψηφίσει την αντιπολίτευση, ενώ δεν είχε ψηφίσει καθόλου διότι έπαιζε στη Β' Εθνική.
Κ) Οι ΠΑΕ Καλλονή και Πανθρακικός δεν θα ψηφίσουν καθόλου διότι υποβιβάστηκαν, ενώ είχαν ψηφίσει την συμπολίτευση.
-Οι μεταβολές που επισήμως έχουν προκύψει ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, είναι αναλυτικά οι εξής:
Α) Οι ΕΠΣ Χανίων και Ηρακλείου θα ψηφίσουν 3-0 την συμπολίτευση, ενώ ήταν 0-3 υπέρ της αντιπολίτευσης.
Β) Η ΠΑΕ Λάρισα θα ψηφίσει την συμπολίτευση, ενώ δεν είχε ψηφίσει καθόλου διότι έπαιζε στη Β' Εθνική.
Γ) Οι ΠΑΕ Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης θα ψηφίσουν την συμπολίτευση, ενώ δεν είχαν ψηφίσει καθόλου διότι απουσίαζαν.
-Επίσης:
1.Η συμπολίτευση θα πάρει και μία ψήφο από την Αργολίδα, καθώς το 2-0 υπέρ της αντιπολίτευσης (απουσίαζε ο πρόεδρος), θα γίνει 2-1 (πάλι υπέρ της αντιπολίτευσης).
2.Απολύτως αδιευκρίνιστη αυτή τη στιγμή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η ψήφος του Ατρομήτου και του Ηρακλή. Τον Ιούνιο, ο πρώτος είχε ψηφίσει την συμπολίτευση. Ο δεύτερος απουσίαζε.
-Με τα σημερινά δεδομένα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει επισήμως γνωστά, σε καμία άλλη Ένωση δεν υπάρχει μεταβολή σε σχέση με την ψηφοφορία του Ιουνίου για τον διοικητικό απολογισμό. Όμως θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι κάποιες ΕΠΣ έχουν «τρυπηθεί» παρασκηνιακά, και από τη μία και από την άλλη πλευρά! Ορισμένες από αυτές, στο SDNA τις γνωρίζουμε, αλλά όπως προείπαμε, καταγράφουμε προς το παρόν μόνο όσα θεωρούνται επίσημα!
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ:
-Σε επίπεδο Ενώσεων, η αντιπολίτευση της ΕΠΟ φαίνεται να είναι ενισχυμένη κατά 13 ψήφους (κερδίζει 19, χάνει 6).
-Σε επίπεδο Ενώσεων, η συμπολίτευση φαίνεται να είναι αποδυναμωμένη κατά 6 ψήφους (κερδίζει 7, χάνει 13).
-Σε επίπεδο ΠΑΕ, η αντιπολίτευση της ΕΠΟ κερδίζει 3 ψήφους (Βέροια, Πλατανιάς, Κέρκυρα) και δεν χάνει κανέναν.
-Σε επίπεδο ΠΑΕ, η συμπολίτευση δεν κερδίζει τίποτα, διότι παίρνει 3 (Πανιώνιος, Αστέρας -που δεν είχαν ψηφίσει- και Λάρισα) και χάνει άλλες 3 (Βέροια, Καλλονή, Πανθρακικό), ενώ επαναλαμβάνουμε ότι είναι αδιευκρίνιστη η ψήφος του Ηρακλή και του Ατρομήτου, ο οποίος είχε ψηφίσει την συμπολίτευση (άρα μπορεί να αποδυναμωθεί κι άλλο).
-Οι συσχετισμοί στις Ενώσεις αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής:
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (3-0): 27 Ενώσεις
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (3-0): 24 Ενώσεις
ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΕΣ: 4 Ενώσεις (ΟΛΕΣ με 2-1 υπέρ της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ)
-Οι συσχετισμοί στις ΠΑΕ είναι 9-5 υπέρ της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, με αδιευκρίνιστες τις ψήφους 2 ΠΑΕ.
Βάσει όλων των παραπάνω δεδομένων, οι συσχετισμοί δυνάμεων σε ολόκληρο το εκλογικό σώμα της ΕΠΟ είναι αυτή τη στιγμή:
98-81 υπέρ της αντιπολίτευσης!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Η αντιπολίτευση που εκφράζεται από την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου, έχει ενισχυθεί σημαντικά από την Γενική Συνέλευση του Ιουνίου και έπειτα και έχει πλέον σαφές προβάδισμα και αέρα νίκης. Μην ξεχνάμε ότι μόνο σε μία ημέρα (σ.σ. χθες), η αντιπολίτευση κέρδισε 4 ψήφους έναντι της συμπολίτευσης, βάσει των εξελίξεων σε Football League, Φωκίδα και Αχαΐα. Πληροφορίες, μάλιστα αναφέρουν, ότι υπάρχουν άλλες δύο Ενώσεις που προσανατολίζονται στο να αλλάξουν στρατόπεδο και να μεταπηδήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην παράταξη Γραμμένου. Ειδικά για τις συγκεκριμένες, η μεταστροφή τους θα προκαλέσει πάταγο! Στις τάξεις της αντιπολίτευσης μιλούν και για άλλες εκπλήξεις, σε Ενώσεις που φαίνονται «μπετόν» συστημικές και οι οποίες πιθανόν να μην εκδηλωθούν πριν τις εκλογές. Στις ΠΑΕ δε, η παράταξη Γραμμένου έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία και λέγεται ότι αυτή τελικά θα εκφραστεί με τουλάχιστον 10 ψήφους στις 16.
Στην παράταξη «Γκιρτζίκη-Ελευθεριάδη», η «κατηφόρα» και η τεράστια αποδυνάμωση, φάνηκε από την Γενική Συνέλευση του Ιουνίου. Τότε, όποιος δεν εθελοτυφλούσε και μπορούσε να ερμηνεύσει γεγονότα και καταστάσεις, έβλεπε ξεκάθαρα το τι έρχεται. Το «σύστημα ΕΠΟ» που μέσω του Ελευθεριάδη επιδιώκει να επανεκλεγεί, έφερε το ποδόσφαιρο σε σημείο να ξύνει τον πάτο του βαρελιού και τα βήματα που γίνονταν ήταν μόνο προς τα πίσω και ούτε μισό μπροστά! Η «εγκληματική οργάνωση» δεν άφησε τίποτα όρθιο και αυτό άρχισε να γίνεται πλέον αντιληπτό από την πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινωνίας, που αν δεν λειτουργούσε τόσο καιροσκοπικά, ίσως η κατάσταση να είχε αλλάξει νωρίτερα. Όλα δείχνουν ότι το «σύστημα ΕΠΟ» οδεύει προς τη συντριβή καθώς τίποτα δεν φαίνεται ικανό να διαφοροποιήσει τα σημερινά δεδομένα. Και όπως αποκάλυψε χθες το SDNA, ο προβληματισμός στην παράταξη της «συμπολίτευσης» είναι πλέον έντονος και αν δεν πάνε καλά τα πράγματα στην έκτακτη Γ.Σ. της 14ης Οκτωβρίου, η κατάρρευση που θα επέλθει μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε απόσυρση της υποψηφιότητας Ελευθεριάδη...
(πηγή: sdna)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου