ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

"Πήρε την άδεια του καναλιού ο Ιβάν Σαββίδης"

Στην εξασφάλιση της τέταρτης τηλεοπτικής άδειας πανελλήνια εμβέλειας, προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.


Ο 57χρονος επιχειρηματίας, είχε καταθέσει στην ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης την Παρασκευή (30/9),  το ποσό των 20,5 εκ. ευρώ ως την πρώτη δόση που απαιτείται για την απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας.
Το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε αναφέρει:
»Στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κατατέθηκε σήμερα το Διπλότυπo Είσπραξης της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, με ημερομηνία 30-9-2016 σχετικά με την κατάθεση του ποσού των 20.500.000,00 €, που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση του τιμήματος για την χορήγηση μίας (1) από τις τέσσερις (4) άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), από την εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED».»
Με τον ομογενή επιχειρηματία να είναι και επισήμως οριστικός υπερθεματιστής, η εικόνα του τηλεοπτικού τοπίου αναμένεται να αλλάξει. Οι δημόσιες διαβεβαιώσεις του κ. Σαββίδη δείχνουν έναν άνθρωπο αποφασισμένο να δώσει θέσεις εργασίας και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ενημέρωση του ελληνικού λαού μακριά από σκοπιμότητες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου