ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Α2 Μπάσκετ:"Φιλική ήττα του Πευκοχωρίου από τον Ηρακλή"



Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Ιβανώφειο, ο Ηρακλής επικράτησε της Ευρώπης Πευκοχωρίου με 64-47, μετά από μια δυνατή αναμέτρηση.



Η γηπεδούχος ομάδα αν και κουρασμένη από τις δυνατές προπονήσεις είχε το έλεγχο του αγώνα απέναντι σε ένα ικανό συγκρότημα, που περιμένει πρόσκληση για να αγωνιστεί στην Α2, αν αποχωρήσει κάποια ομάδα, και συνεχίζει πλέον την προετοιμασία, ούσα στην τελική ευθεία για τον πρώτο επίσημο αγώνα της. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 34-27. Αγωνίστηκαν, σε μοιρασμένο χρόνο συμμετοχής, όλοι οι παίκτες της ανδρικής ομάδας και οι έφηβοι Τσούκας, Κωστίκας, Γεωργαλάς, Φίλλιος.

Για το Πευκοχώρι ο Ευριπίδης Μελετιάδης, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, είδε τις αδυναμίες της ομάδας και θα δουλέψει πάνω σε αυτές. Η συνέχεια έχει αύριο διπλή προπόνηση και την Παρασκευή απογευματινή στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον Σαββατιάτικο αγώνα κυπέλλου με την ομάδα της Προποντίδας/Χαλκηδόνας στις 17:00 στο γήπεδο της Χαλκηδόνας. Μετά το τέλος του φιλικού με τον Ηρακλή, η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου