ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

"Καλλικράτεια - Μηχανιώνα 1 - 1" (Ρεπορτάζ-βίντεο)


Για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής ο Νέος Π.Ο.Ν. Καλλικράτειας υποδέχτηκε τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας όπου οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες σε 1-1.




Στο 30' ο Αζούδης έπεσε στην περιοχή της Καλλικράτειας, ζήτησε πέναλτι όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 42' σουτ του Δαγκούλη έξω από την μεγάλη περιοχή, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα ο Σταυρίδης.
Στο 45' μεγάλη ευκαιρία για την Καλλικράτεια, ο Τότσκα έβγαλε την κάθετη μπάλα στον Ξανθόπουλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Παπακωνσταντίνου έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σταυρίδη.
Στο 47' σουτ του Σουλίδη μέσα από την περιοχή ψηλά άουτ.
Στο 62' ωραίος συνδυασμός Χότζα-Παπακωνσταντίνου, ο τελευταίος έβγαλε στην σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Τότσκα έκανε το σουτ, με τον Μπιμπισίδη να διώχνει πάνω στην γραμμή την μπάλα.
Στο 70' σέντρα του Τότσκα στο δεύτερο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά ο Παπακωνσταντίνου με τον Σταυρίδη να μπλοκάρει.
Στο 83' ωραία προσπάθεια του Αναγνώστη από τα αριστερά, έβγαλε την σέντρα στο πρώτο δοκάρι με τον Σταυρίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Στο 87' σουτ του Δαγκούλη από το ημικύκλιο της περιοχής η μπάλα άουτ.
Στο 88' ο Χαρίσης έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Δεληζάνου από τα δεξιά.
Στο 95' ο Ξανθόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος, όταν ο Σταυρίδης με την έξοδο του έπεσε πάνω στον Ξανθόπουλο.
Σκόρερ: Χαρίσης (88'), Ξανθόπουλος (90+5' πεν.).
Καλλικράτεια(Κάλφας): Συλλέκτης, Κοσμίδης, Τριανταφυλλίδης, Δαγκούλης, Μάντζιος, Αποστόλου, Ξανθόπουλος, Κουκουλέκης (73' Κύρκου), Τότσκα (82' Κιουρτσίδης), Σουλίδης (60' Χότζα), Παπακωνσταντίνου (77' Προβατίδης)
Μηχανιώνα (Αμανατίδης): Σταυρίδης, Χατζηβασιλειάδης, Αναγνώστης, Μπιμπισίδης, Λαγόντζος, Βασαϊτης, Κακουλίδης (67' Προσκυνητόπουλος , Δημητρακόπουλος, Αζούδης (78' Δεληζάνος), Χαρίσης, Ξανθόπουλος (90' Τραχανάς)
Διαιτητής: Κεφαλάς (Αναναστασιάδης, Χολάνης) της Ένωσης Σερρών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου