ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

"Ασημένια πλακέτα του YouTube στον 13χρονο από την Αρναία Ρήγα Γιώργο για το κανάλι του για τους 100.000 εγγεγραμμένους χρήστες.Πάνω από 28.000.000 προβολές" (video)

 

Για τους 100.000 εγγεγραμμένους χρήστες (για την ακρίβεια τώρα αριθμεί 104.000 subscribers) που έχει κερδίσει στο επίσημο κανάλι του, τιμήθηκε από το YouΤube με το βραβείο δημιουργού Silver, ο 13χρονος Αρναιώτης Ρήγας Γιώργος «GeorgeRgames»


Η τιμητική πλακέτα που έλαβε για το πλήθος συνδρομητών στο κανάλι «GeorgeRgames», είναι για το ότι κατασκευάζει χάρτες και πίστες του δημοφιλέστατου παγκοσμίως παιχνιδιού  «Minecraft» αλλά και σε πολλά άλλα πασίγνωστα παιχνίδια.


Είδη πέντε βίντεο του έχουν ξεπεράσει το 1.000.000 προβολές και ειδικά το πρώτο ξεπέρασε το φράγμα των 10.000.000 προβολών.

Το σύνολο των προβολών του καναλιού "GeorgeRgames" ανέρχεται στα 

 «Thank you all very much! Be by my side, continue to give me your love and grow even higher, all together as a team. Thank you all very much!!», ήταν το κείμενο που έγραψε στο κανάλι του για να ευχαριστήσει τους ακόλουθούς του. 


Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο 
για να επισκεφθείτε το κανάλι στο YouTube:

Όπως ανοδική είναι η αύξηση του αριθμού των subscribers στο επίσημο κανάλι του στο ΥouΤube, έτσι συνεχώς αυξανόμενη είναι και η αγάπη που δείχνει ο GeorgeRgames προς το κοινό του σχεδιάζοντας πίστες παιχνιδιών.


  
YouTube Creator Awards


ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΩΝ  YOUTUBE


ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ YOUTUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου