ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ "ΓΕΓΟΝΟΣ"... ΑΝΤΙΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΤ-3 (Βίντεο)

Την Ελλάδα μπορεί... Την αντικειμενική ενημέρωση σίγουρα όχι

Πολλές και αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε η προκλητικά μονόπλευρη παρουσίαση του μεταλλευτικού ζητήματος, από την κατά τα άλλα "ενημερωτική" εκπομπή της ΕΤ-3 είναι "Γεγονός". (Δείτε εδώ το βίντεο της εκπομπής)

Μια εκπομπή που ενώ θα έπρεπε να φωτίσει όλα τα γεγονότα, που έχουν συμβεί το τελευταίο εξάμηνο στην περιοχή μας, τα κουκούλωσε λες και δεν έγιναν ποτέ...

Και οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής δεν έκαναν καμία ερώτηση στο "μέλος" του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων", σε ότι αφορά τις ενέδρες σε εργαζομένους, τους ξυλοδαρμούς σε πολίτες, τους βανδαλισμούς σε ιδιωτικές περιουσίες, τις απειλές και τις προειδοποιήσεις για θανάτους παιδιών και τους εμπρησμούς στο δάσος των Σκουριών, που έχουν σημειωθεί το τελευταίο εξάμηνο. 


Παρά το γεγονός, ότι ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου της Χαλκιδικής κ. Άγγελος Πράτσας αναφέρθηκε στους ξενόφερτους "οικολόγους"που τρομοκρατούν την περιοχή, οι δημοσιογράφοι έκαναν πως δεν άκουσαν τίποτα!!!

Αντί λοιπόν όλων αυτών των γεγονότων, που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και στους εργαζόμενους, οι παρουσιαστές δημιούργησαν ένα ασφαλές περιβάλλον στο "μέλος" της ΜΚΟ, που πρωτοστατεί σ' όλες αυτές τις 'δράσεις" κατά της επένδυσης. 

Αντιθέτως πρόβαλαν (χωρίς ήχο βέβαια...) εικόνες από το βίντεο που τράβηξαν οι αθυρόστομες κυρίες της "οικολογίας", κατά την πρόσφατη επίσκεψη τους στις Σκουριές. Στα κομμένα δέντρα αναφέρθηκαν. Δε μπήκαν καν στη διαδικασία να πουν, ότι αυτά τα δέντρα θα δοθούν στο δασαρχείο για να κάνει τη διανομή τους σε κατοίκους των Μαδεμοχωρίων. Ούτε βέβαια ρώτησαν πως σχολιάζει το"μέλος" της ΜΚΟ τις κατάρες και τις απειλές του τύπου "εδώ θα γίνει ο τάφος σας", προς τους εργαζόμενους. (Δείτε εδώ)

Είναι "γεγονός" λοιπόν. Χθες είχαμε τον ενταφιασμό της ενημέρωσης του Ελληνικού λαού από το  τρίτο κρατικό κανάλι, που υποτίθεται ότι ασχολείται σε βάθος με τα ζητήματα της Ελληνικής περιφέρειας.

Ένα κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, του οποίου οι εργαζόμενοι τρέφονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού και δυστυχώς δε δείχνουν κανένα σεβασμό απέναντι του. Μια λέξη μόνο... ΝΤΡΟΠΗ!

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου