ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΟΚ και Στέφενς δεν βρίσκονται σε καλό...φεγγάρι

    Εξ' αρχής ήταν δύσκολη η αποστολή του ΠΑΟΚ στον αγώνα ρεβάνς με την Μπενφίκα, αφού έπρεπε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 από το πρώτο ματς στην Τούμπα. 
    Μέχρι το 70', ο "Δικέφαλος του Βορρά" κρατούσε τη λευκή ισοπαλία και έμενε ζωντανός αναφορικά με την πρόκριση, αφού ήθελε το ένα γκολ που θα τον έστελνε στην παράταση.
    Ανασταλτικά, η ομάδα του Χουμπ Στέφενς πήγαινε καλά, αλλά δημιουργικά υπήρχε μεγάλο πρόβλημα και αδυνατούσε να γίνει όσο απειλητικός θα ήθελε.

Ήρθε, λοιπόν, η αποβολή του Κατσουράνη και το πρώτο γκολ των Πορτογάλων, για να ακολουθήσει η... κατάρρευση. Μέσα σε λίγα λεπτά το κοντέρ έγραφε 3-0 και με συνολικό σκορ 4-0 οι Λουζιτανοί πέρασαν στον επόμενο γύρο και ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην εν Ελλάδι πραγματικότητα. 

Στην ομάδα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτά τα δυο μέτωπα, παραμένουν ανοιχτά...Στη Super League στόχος είναι η διατήρηση της δεύτερης θέσης και η πρωτιά στα πλέι οφ, ώστε η ομάδα να πάει στα προκριματικά του επόμενου Champions League, ενώ στο Κύπελλο παίζει με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά και φυσικά στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό και η διεκδίκηση του τίτλου.

 Η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, ο Χουμπ Στέφενς δεν αισθάνεται και πολύ άνετα στον πάγκο του μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τόσο στην Ελλάδα και όσο και στην Ευρώπη, αλλά και εξαιτίας του ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλή μπάλα και δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. 

Όπως και να 'χει, η επόμενη μέρα είναι δύσκολη στον "Δικέφαλο του Βορρά", αφού σε κάθε περίπτωση υπάρχει κατήφεια, προβληματισμός και απογοήτευση. Εντούτοις, υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες και άπαντες οφείλουν να είναι σε εγρήγορση και να ανταποκριθούν, μιας και οι στόχοι είναι οριοθετημένοι.
Πηγή: woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου