ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

"Ένας Παρτιζάνος στην Τούμπα"

Ένας Παρτιζάνος στην Τούμπα 

Βλάνταν Ίβιτς: Tο blog σας παρουσιάζει μερικές στιγμές που έχουν «σημαδέψει» την μέχρι τώρα παρουσία του στον «Δικέφαλο του Βορρά». 


Αν κάποιος προσπαθούσε να βρει μια ατάκα για την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ, αυτή θα ήταν «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε». Όταν ο Σέρβος παίζει οι περισσότεροι παρακαλάνε να γίνει αλλαγή και όταν δεν αγωνίζεται ψάχνουν να τον βρουν. Στην πραγματικότητα ο Ίβιτς έχει προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ και έχει βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας τα τρία τελευταία χρόνια.  
ΤΑ ΓΚΟΛ 8-11-08
  Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα βάζει το «παρθενικό» του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Η χρονιά δεν είχε ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά για τον νεοφερμένο από τον Άρη παίχτη ωστόσο στη συνέχεια της θα πετύχει 7 συνολικά τέρματα οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση στην κανονική ροή του πρωταθλήματος.
      
5-10-09
 Ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί από την Χέρενφεν στα προκριματικά του Europa League , στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία νίκη στα 5 πρώτα ματς, οι φωνές για τον Φερνάντο Σάντος όλο και δυναμώνουν και το παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Τούμπα είναι οριστικότατο. Ο Σέρβος περνάει αλλαγή στα τελευταία λεπτά και με κρύο αίμα εκτελεί τον Κοβαλέφσκι για το 1-0 στο 87'. Είναι το ματς που ξεκινάει την ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικό της ατμόσφαιρας που επικρατούσε στην ομάδα είναι ο έξαλλος πανηγυρισμός του Σάντος την ώρα του γκολ.
    
02-05-10
Εκπληκτικό γκολ από τον Ίβιτς με σουτ στην κίνηση ανοίγει το σκορ για την νίκη με 2-0 κόντρα στον Άρη για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.
12-05-10
Υποδειγματική αντεπίθεση με αποδέκτη τον Ίβιτς ο οποίος πλασάρει άψογα για το τελικό 1-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ, αποτέλεσμα που εξασφαλίζει στον Δικέφαλο την πρώτη θέση.
28-07-10
Δευτερόλεπτα πριν αντικατασταθεί ο Σέρβος δέχεται κάθετη πάσα από τον Σαλπιγγίδη και με όσες δυνάμεις του απομένουν σουτάρει στο «γάμα» της εστίας του Στεκέλενμπουργκ ισοφαρίζοντας το παιχνίδι με τον Άγιαξ στο 1-1.
Το γκολ στο 1:00'
ΟΙ ΑΣΙΣΤ
Εκτός από πολλά γκολ ο Ίβιτς έχει τροφοδοτήσει με πολλές τελικές πάσες τους συμπαίχτες του από τις οποίες προήλθαν σημαντικά γκολ. Η ασσίστ στον Εντίνιο στην νίκη στον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό
Η πάσα στον Κουτσιανικούλη στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης.
Τρομερή μπαλιά στον Μουσλίμοβιτς ο οποίος κάνει στο 1-0 κόντρα στον Ηρακλή.
ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Ο Βλάνταν Ίβιτς στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ μπορεί να χαρακτηριστεί και μοιραίος παίχτης καθώς έχει χάσει 3 ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την ιστορία της ομάδας. Η αρχή έγινε στον αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό(10-05-09), όπου ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10' παίχτες από το πρώτο ημίχρονο λόγω αποβολής του Γκαρσία. Στην επανάληψη ο Ίβιτς έπειτα από κόρνερ πιάνει την κεφαλιά την οποία αποκρούει στην γωνία του ο Τζόρβας. Έπειτα ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ από τον Καραγκούνη και χάνει την θέση που οδηγούσε στα προκριματικά του C.L.
4-08-10
Ο Ίβιτς χάνει το πέναλτι στο 77' λεπτό και ο ΠΑΟΚ χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 3-3 τον Άγιαξ και να διεκδικήσει την πρόκριση στα λεπτά που απέμεναν. Ο Μάρτιν Γιολ δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα πως αν έμπαινε το πέναλτι ο ΠΑΟΚ θα προκρινόταν.
Το χαμένο πέναλτι στο 2:10'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου